El consistori i els Gremis d’Hostaleria i Comerç treballen conjuntament per garantir una Festa Major 2020 segura i sense riscos, i animen a la ciutadania a participar dels diferents actes a través dels canals de comunicació municipals en format online, i a assistir amb prudència i responsabilitat a aquells actes que contemplen la presència de públic

Participar d’una Festa Major 2020 segura i sense riscos, amb precaució i sense abaixar la guàrdia. Aquest és el missatge que l’Ajuntament de Castelldefels, el Gremi d’Hostaleria i el Gremi de Comerç volen transmetre a la ciutadania perquè participi dels diferents actes programats a través dels canals de comunicació municipals en format online, i a assistir amb prudència i responsabilitat a aquells actes que contemplen la presència de públic.

El consistori i les dues entitats consideren que la celebració de la Festa Major és un pas més necessari per a la recuperació d’una certa normalitat al municipi. La Festa Major és enguany un reconeixement al paper de la ciutadania, entitats, associacions, Gremis, especialment des de l’inici de la pandèmia. “No podem perdre les tradicions populars, però hem de tenir present que l’edició d’aquest any serà més reduïda, enfocant-nos en frenar la massificació”, valoren l’Ajuntament i els Gremis.

Les mesures de prevenció s’estan complint de forma estricta per part dels establiments, i bona part de la ciutadania. Tot i que les mesures de prevenció aplicades des de l’Ajuntament  -des de l’entrada en la llista de municipis amb més restriccions- estan començant a donar resultat i s’està estabilitzant la tendència de contagis, cal mantenir la precaució i no abaixar la guàrdia.

Ajuntament de Castelldefels, Gremi d’Hostaleria i Gremi de Comerç posen en valor que aquesta estabilització és gràcies al “gran esforç” que està fent el conjunt de la ciutadania davant l’emergència sanitària. En la mateixa línia, volen agrair la tasca duta a terme per part dels diferents cossos de seguretat, Policía Local, Mossos d’Esquadra, agents cívics, Protecció Civil o el Servei d’Intervenció a l’Espai Públic (SIEP), entre d’altres, per garantir el compliment de mesures de prevenció i evitar aglomeracions.

Font: Aj. Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here