Unes obres realitzades per ADIF a la Línia R4 de RENFE relacionades amb el corredor del Mediterrani comporten un desviament temporal per aquesta línia de trens de mercaderies. 

Aquest increment del soroll, especialment perceptible en temporada d’estiu quan les finestres de moltes cases estan obertes, ha provocat queixes de veïns i veïnes de municipis del Baix Llobregat, com Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Desí o Cornellà.

Els ajuntaments afectats han traslladat les queixes de la ciutadania a ADIF però l’administrador d’infraestructures ferroviàries argumenta que les obres de l’anomenat tercer fil, a Martorell, son imprescindibles per a poder disposar del corredor Mediterrani. El tall de la zona afectada s’allargarà fins el mes de novembre.

Entre Martorell i Sant Sadurní d’Anoia funciona un servei alternatiu d’autobús per cobrir les necessitats dels passatgers de Rodalies. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here