Alba Brugués i Vanessa Bueno són les encarregades de donar aquest divendres (20h) el tret de sortida oficial d’una Festa Major d’Estiu molt marcada per la Covid-19 i que ha optat per activitats que es poden gaudir des de casa a través d’Internet i d’altres als jardins del Castell amb aforament molt limitat.

La Festa Major d’Estiu de Castelldefels 2020 estarà molt marcada per la pandèmia de la Covid-19. És per aquest motiu que la gran majoria d’activitats es desenvoluparan a través d’Internet, per poder gaudir-les des de casa i per evitar el contagi de la malaltia. Entre les principals novetats d’enguany hi destaca el Primer Concurs de decoració de terrasses, balcons i finestres de Castelldefels.

Pel que fa a les activitats presencials, amb assistència de públic, es faran majoritàriament a un recinte a l’aire lliure com els jardins del Castell, amb un aforament molt limitat i seguint tots els protocols i les normatives per evitar la propagació de la Covid-19.

La pandèmia i el reconeixement als professionals que hi fan front cada dia també marca enguany el pregó de les festes, que tindrà a dues professionals de l’àmbit sanitari com a protagonistes, Alba Brugués i Vanessa Bueno. La lectura, que dóna el tret de sortida oficial de les festes, tindrà lloc el divendres 14 a les 20h al Saló de Plens consistorial i es podrà seguir en directe a través del Facebook Live de l’Ajuntament de Castelldefels.

Alba Brugués és adjunta a la Direcció del Cap Can Bou i presidenta de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària. Diplomada en Infermeria el 1991, Brugués sent, viu i estima la seva professió. La seva vasta trajectòria professional versa sobre tres grans eixos que li han permès aportar una mirada àmplia de la infermeria: l’assistència, la gestió i la docència.

Vanessa Bueno és llevadora i doctora en Ciències Infermeres de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Bueno és diplomada en Infermeria i especialista en obstetrícia i ginecologia. Màster en cures infermeres i doctora en ciències Infermeres amb menció cum laude. La seva recerca es centra en millorar la fisiologia del part fent ús de diverses posicions maternes.

Ambdúes seran les encarregades de llegir el pregó d’una Festa Major d’Estiu que comptarà amb activitats musicals, de màgia, tallers, amb una diada virtual dels Castellers de Castelldefels, entre d’altres.

Si voleu més detalls sobre el programa d’actes el podeu trobar a través del següent enllaç.

Font: aj. Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here