Nissan va assegurar aquest dilluns que està “compromesa” amb els seus proveïdors i que el seu objectiu passa per “buscar les millors solucions” amb totes les parts

A través d’un comunicat, la direcció de l’automobilística ha assegurat que revisarà tots els contractes que manté amb els seus clients i que buscarà “garantir l’activitat fins a les dates acordades”.

Per altra banda, l’automobilística ha proposat que s’inclogui a tots els proveïdors a la comissió de treball per a la reindustrialització, una eina que ha de servir per trobar alternatives industrials pel futur de les plantes de Nissan a Catalunya. Segons el grup japonès, aquesta acció “donarà més temps a tots els agents” per a la consecució de l’acord.

En el mateix comunicat, l’automobilística també ha fet esment a Acciona, la subcontractada que més treballadors aporta a l’empresa –uns 580, aproximadament- i que recentment va comunicar formalment a Nissan la resolució unilaterial del contracte, que finalitzava el 31 de març de 2021.

Pel grup japonès, aquesta actuació “injustificada” per part d’Acciona deixa la companyia “en una situació difícil” per reprendre l’activitat el pròxim 24 d’agost. En aquest sentit, Nissan està analitzant alternatives i accions “de caràcter urgent” per poder reiniciar l’activitat de producció de vehicles i així complir amb l’acord que es va assolir entre direcció i sindicats.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here