El divendres, 21 d’agost, el Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí serà la seu de les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d’Handbol 2020.

La Federació Catalana d’Handbol (FCH) organitzarà les finals amb la col·laboració del CH Sant Joan Despí, i el suport de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, que permetrà que les finals de la màxima competició catalana es disputin en aquesta població del Baix Llobregat.

La jornada esportiva començarà a les 19 hores, amb la celebració dela Final de la Supercopa de Catalunya Femenina d’Handbol, i tot seguit,a les 21 hores, es disputarà la Final de la Supercopa de CatalunyaMasculina d’Handbol. Totes dues retransmeses, en directe, pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Enguany sense semifinals

L’Assemblea General Ordinària de la FCH, celebrada el passat dissabte8 d’agost, va aprovar que, excepcionalment, per aquesta temporada 2020-2021, i degut a l’afectació de la pandèmia de la Covid-19 i tenint en compte que no es van poder celebrar la Copa Catalana Sènior Masculina i Femenina de la temporada 2019-2020, competicions que donaven drets classificatoris i de participació a ambdues Supercopes, es modifiquin les competicions de la Supercopa de Catalunya Masculina i Femenina, eliminant les semifinals i disputant-se directament les finals.

Les finals les disputaran, en categoria femenina, el KH-7 BM Granollers, equip de Divisió d’Honor Femenina, i l’Handbol Sant Vicenç Bar Mi Casa, millor català classificat de la Divisió d’Honor Plata Femenina. Mentre que en la categoria masculina s’enfrontaran els dos conjunts catalans de la màxima categoria, Lliga ASOBAL, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers.

Font: Federació Catalana d’Handbol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here