S’ha obert el concurs per a l’elaboració del cartell de la Festa Major de Sant Feliu d’enguany que es celebrarà el proper mes d’octubre. El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual, presentant una única obra original i inèdita per persona.

El disseny del cartell haurà d’incloure elements relacionats amb l’imaginari festiu de Sant Feliu, com són els gegants, les colles o el seguici, entre d’altres.

Les bases, que tenen la finalitat de regular el concurs, indiquen a més, els següents requisits per participar-hi:

  • El format del cartell haurà de ser de 42x60cm.
  • Les obres s’hauran de presentar en reproduccions digitals.
  • Les obres no poden anar signades, es signaran quan el jurat faci públic el nom de la persona guanyadora.
  • Les obres presentades en un format o en una presentació diferent als citats a les presents bases seran desqualificades.

Podeu consultar aquí les bases completes del concurs.

Les inscripcions per participar al concurs del cartell de la Festa de Tardor seran del 23 d’agost al 6 de setembre, ambdós inclosos.

Per participar, accediu al tràmit i pugeu el cartell en els formats que s’indica a les bases.

La selecció del cartell guanyador s’efectuarà per un jurat que tindrà en compte la qualitat i originalitat de l’obra, que contingui motius o imatges que puguin associar-se a la Festa i que a més, tingui present la perspectiva de gènere i la diversitat social i cultural.

L’obra guanyadora serà la imatge de la Festa de Tardor 2020 i l’import econòmic del premi és de 1.150 euros. El nom de l’autor/a apareixerà imprès al cartell i des de les xarxes socials municipals es farà difusió de l’obra i del guanyador/a.

Font: Aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here