En resposta al “Pla d’actuació per centres educatius en el marc de la pandèmia” així com al de “Contractacions de personal docent i no docent per aquest curs 2020-2021” presentat per la Generalitat de Catalunya; INCLUSIÓ I DIVERSITAT FUNCIONAL 2019 (IDF) ASSOCIACIÓ sol·licita al Departament d’Educació, al Departament de Sanitat i al Síndic de Greuges de Catalunya, una sèrie de mesures per garantir l’educació i la seguretat sanitària, tant de l’alumnat com de tot l’equip docent i no docent.

Ho sol.liciten per tal que “no es perjudiqui més als nens i nenes i no es vegin privats del dret a l’Educació (Dret Humà Fonamental recollit a la Declaració Universal de Drets Humans Art. 26 i a la Constitució Espanyola Art. 27)”; segons exposen en un comunicat fet públic recentment.

Per aquest motiu, IDF Associació -ubicada a Sant Joan Despí-, va enregistrar el passat 14 d’agost del 2020 una instància al Departament d’Educació, al Departament de Sanitat, al Síndic de Greuges de Catalunya, amb còpia a l’Ajuntament de Sant Joan Despí; en la que es sol·licita que s’apliquin una sèrie de mesures per tal de preservar l’educació i la seguretat sanitària entre els nens i nenes, els equips de professionals que treballen a les escoles, i així també evitar la segregació i la discriminació de l’alumnat i de les famílies més vulnerables.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here