El concurs gastronòmic de TV3 “Joc de cartes d’estiu” liderat per Marc Ribas ha trobat el millor xiringuito del Baix Llobregat d’entre les platges del Prat i Castelldefels.

El guanyador va ser el xiringuito Iguana de Castelldefels. 

Aquest passat dimecres el concurs líder de les nits de TV3 va arribar al Baix Llobregat. El seu presentador, Marc Ribas, volia trobar el millor xiringuito (o “guingueta”, tal i com va explicar el presentador que s’anomena en català correcte) de les platges del Prat i Castelldefels.

“Joc de Cartes d’estiu” és un concurs on tres restaurants competeixen per a trobar l’excel·lència. Els propietaris juntament amb el presentador van a fer un àpat a cada restaurant i cada un en valora diferents aspectes: servei, menjar, cuina… Guanya el que més punts obté en la valoració final.

El primer xiringuito que va visitar Ribas, va ser l’Iguana Castelldefels, del Santi López i la Cristina Fernàndez. Tots els participants al concurs van destacar que la cuina era envejable igual que la relació qualitat/preu.

El segon xiringuito al que van anar els participants va ser el Duna, a la platja del Prat. Les propietàries, les germanes Ruth i Sara Carles, van explicar que la cuina era senzilla, amb plats de sempre, dels que et fan gaudir. Tot i així, als concursants no els va acabar de convèncer la decoració i la zona de còctels.

L’últim al que van assistir va ser l’Ancla by Fetén, a la platja de Castelldefels, amb el Toni Viñales com a cap de cuina i el Roberto Álvaro com a cap de sala. Tots els concursants van coincidir en la bona presentació dels plats tot i que alguns no en van acabar del tot convençuts.

Tot i l’exigència i les crítiques constructives que els concursants van fer-se entre ells, els tres xiringuitos van obtenir unes grans valoracions per part del presentador, Marc Ribas.

El resultat final va donar la distinció de millor xiringuito del Baix Llobregat i el xec dels 3.000 euros, al xiringuito Iguana de Castelldefels, per l’agradable servei i la relació qualitat/preu. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here