Els participants en la trobada anaven sense mascareta i no mantenien les distàncies de seguretat

És la segona celebració nocturna que desmantella la policia a Catalunya aquest cap de setmana i el president Torra demana «màxima severitat»

Aquest diumenge de matinada els Mossos d’Esquadra i la policia local de Viladecans han desallotjat una festa il·legal on hi havia més d’un centenar de persones que anaven sense mascareta i que no mantenien les distàncies de seguretat. Segons informa l’ACN, era una concentració d’entre 100 i 120 vehicles a l’aparcament de la reserva Remolar-Filipines.

No és la primera festa que desmantella la policia a Catalunya aquest cap de setmana. La matinada anterior, efectius dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de Barcelona van haver d’intervenir en una nau del districte de Sant-Montjuïc on s’estava celebrant una festa il·legal que va reunir 160 joves sense mascaretes ni distàncies de seguretat.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha qualificat d’«acte d’insolidaritat» aquestes celebracions i ha aclarit que ha demanat els Mossos d’Esquadra «màxima severitat» en vista de «qualsevol incompliment» de les normes de prevenció.

La celebració de festes ‘clandestines’ avança en paral·lel al tancament de les discoteques. En el cas de la nau industrial, la policia catalana va sancionar tots els participants per incomplir la normativa decretada per prevenir els contagis –Catalunya es troba sumida en ple rebrot– i també els dos promotors de la trobada per un delicte contra la salut pública.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here