Avui dilluns Seat Martorell torna a l’activitat després de l’aturada estival

L’empresa prepara PCR per als seus 15.000 treballadors

Seat reactiva avui dilluns totes les seves fàbriques a Catalunya amb els volums de producció que tenia abans de l’estat d’alarma declarat a causa de la covid-19.

La planta de Martorell restablirà el segon torn de producció de la línia 3, és a dir, en la que es fabrica l’audi A1. El restabliment d’aquest segon torn implica arribar al nombre de terns previ a l’impacte del coronavirus. Tot i així de cara a aquest mes de setembre s’han programat sis torns addicionals dissabte per a les tres línies de producció, de la mateixa manera que es va fer al juliol.

El volum diari de producció serà d’uns 2.000 cotxes al dia (de les línies 1: Ibiza i Arona, línia 2: Seat León i Cupra León i línia 3: Audi A1) i amb l’augment addicional dels torns seria d’uns 6.000.

Seat compta amb més de 15.000 empleats als que se’ls està fent una prova PCR per a garantir la seguretat de cara a la reincorporació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here