Tampoc no se celebraran pel mateix motiu els concerts de gran format, com els que es feien davant de l’estació de Renfe

La Festa Major del Prat de Llobregat no comptarà enguany amb fira d’atraccions com a mesura preventiva front a la Covid19. Ho ha decidit avui el Consell Assessor del Pla d’Emergències Municipals, l’encarregat de coordinar l’actuació de l’Ajuntament front a la pandèmia sanitària.

El Consell Assessor ha pres aquesta decisió per motius de seguretat, per tal d’evitar les aglomeracions de persones en l’espai firal tant a l’entorn de les atraccions com a les parades de menjar que, en el context de la Covid19, podrien suposar risc de contagi. D’altres municipis de l’entorn també han suspès fires d’atraccions per motius similars.

D’altra banda, s’ha decidit no realitzar concerts de gran format durant la Festa Major d’enguany, com els que venien realitzant en edicions anteriors davant de l’estació de Renfe, per les mateixes raons de seguretat.

L’Ajuntament del Prat vol garantir una Festa Major segura. Per això, la celebració de la festa en qualsevol cas estarà subjecte a canvis en funció de l’evolució de la pandèmia des d’ara i fins a finals de setembre, que és quan té lloc tradicionalment la Festa Major.

La situació de la Covid al Prat

Des de l’inici de la situació d’emergència sanitària, el passat mes de març, al Prat s’han registrat 977 casos de coronavirus. En termes generals, la situació del Prat és comparable a la del seu entorn i es manté estable dins de la gravetat.

La taxa d’incidència del coronavirus al municipi (1.512 casos per cada 100.000 habitants) es troba lleugerament per sota de la mitjana del Baix Llobregat (-0,06) i lleugerament per sobre de la mitjana de la província de Barcelona (+0,09).

Font: Aj.Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here