En un comunicat els comuns rebutgen i condemnen enèrgicament les pintades difamatòries i amenaçadores aparegudes al poble de Pallejà contra la seva alcaldessa i membres del consistori

En relació a les pintades difamatòries i amenaçadores contra l’alcaldessa de Pallejà, la Sra. Ascensión Ratia, aparegudes la nit del 4 de setembre a diferents edificis i espais públics d’aquest poble; Catalunya en Comú i les Enteses pel Progrés Municipal han expressat en un comunicat que “lamentem aquests fets, expressem la nostra més enèrgica condemna”.

Així es pronuncien davant d’unes pintades extremadament insultants i amenaçadores que arriben a desitjar la mort a Ascensión Ratia i agreugen també al primer tinent d’alcalde de la localitat baixllobregatina, Joan Parera i Garcia, ambdós membres d’ Entesa per Pallejà, partit germà de Catalunya en Comú al municipi.

La formació a nivell comarcal demana que “s’emprengui una investigació policial per esclarir quines han estat les persones autores d’aquests deplorables actes i dur-les davant de la justícia”.

Després d’enviar tot el seu “suport i escalf a l’alcaldessa”, els comuns reafirmem el seu “compromís amb la llibertat d’expressió de tota la ciutadania, sempre i quan es mantinguin els valors democràtics, del civisme, la tolerància i el respecte”.

Per la seva banda, Entesa per Pallejà va fer un breu comunicat de condemna a les seves xarxes socials: “Les dones i els homes d’Entesa per Pallejà volem donar el nostre suport a la nostra Alcaldessa, Ascen Ratia, i a la resta de regidors i regidores del Govern municipal. Les amenaces, els insults i les desqualificacions no ens fan defallir del nostre objectiu únic: Pallejà.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here