La iniciativa compta amb una dotació econòmica de 300.000 euros que s’espera que es tradueixi en un milió d’euros en vendes en establiments de la ciutat.

Ja es poden adquirir les targetes-moneder que posa en circulació l’Ajuntament de Cornellà, a través de l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), amb l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat i ajudar als establiments a pal·liar els efectes provocats per la crisi de la Covid19.

Cada targeta té un valor de 100€, dels quals el consumidor paga 70€ i els 30€ restants l’aporta el consistori. Per poder comprar-la és imprescindible residir a Cornellà, ser major d’edat i seguir el procediment de compra a través del portalwww.compracornella.cat. Un cop adquirida cal recollir-la en qualsevol dels quatre punts habilitats: la seu de Procornellà, l’Oficina Local de l’Habitatge, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i el Centre Cívic La Gavarra.

A partir d’aquest moment, la targeta es pot utilitzar en els més de tres-cents comerços adherits a la campanya amb data de caducitat el 31 de desembre de 2020 i es pot gastar de cop o en diverses compres o serveis amb possibilitat de consultar en tot moment el saldo que queda restant.

L’Ajuntament de Cornellà destina a la iniciativa una dotació econòmica de 300.000€ amb la voluntat de que es tradueixin en vendes per valor d’un milió d’euros en establiments de Cornellà. S’han adherit a la iniciativa prop de tres-cents comerços i establiments de tot tipus: restaurants, botigues d’alimentació, de moda, drogueries, queviures, farmàcies, llibreries, ferreteries, merceries, sabateries, etc. Queden excloses gran superfícies comercials, grans cadenes, franquícies i els establiments que tinguin més de deu treballadors. Els consumidors poden consultar en el portal web el llistat d’establiments i la seva ubicació.

El projecte veu la llum en el marc del document aprovat pel consistori cornellanenc i que recull tot un conjunt de mesures socials, fiscals i de mobilitat per fer front a les conseqüències del coronavirus en la ciutat.

Font: Aj. Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here