La primera ruixada de setembre deixa inundacions a Gavà i a Castelldefels.

Protecció Civil desactiva l’alerta del pla Inuncat però manté la prealerta per previsió de pluges aquesta tarda

Aquesta nit les tempestes han deixat prop de 60 litres per metre quadrat al límit entre les comarques del Garraf i el Baix Llobregat. A Castelldefels i a Gavà hi ha hagut inundacions al ser les dues poblacions més afectades per les pluges.

Durant la matinada s’ha hagut de tallar la C-32 direcció Tarragona a l’alçada de Gavà i hi ha hagut afectacions a la xarxa ferroviària, per manca de tensió entre Gavà i Bellvitge i per una caiguda d’arbre entre la platja de Castelldefels i de Gavà.

El telèfon d’emergències ha rebut 209 trucades, 159 de les quals per incidents relacionat amb les pluges, com per exemple, caigudes d’arbres i branques, grans bassals en vies de circulació i també inundacions a alguns baixos. La majoria de les trucades provenien de Castelldefels.

Tot i així, l’alerta del pla Inuncat ha estat desactivada aquest matí per part de Protecció Civil. Avisen però, que en les properes hores pot tornar a ploure a qualsevol punt de litoral i prelitoral de Catalunya.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here