Des del dia 4 fins el dia 20 de setembre es pot visitar a la Casa de Cultura l’exposició de pintures dels nou pintors i pintores de l’associació que mostren obres de diferents estils i tècniques que van des de l’aquarel·la, a l’oli passant per pintura sobre seda o el plumí.

Des d’aquest divendres, 4 de setembre, i fins el dia 20, es podrà visitar a la Casa de Cultura (Sala 1) una mostra de pintures de 9 pintors i pintores de l’associació “Els Nou Gats de Sitges”. Les obres exposades són de David Sanchez, Jordi de Torres, Maribel Oliveras, Montse Virgili, Luís Navalón, Albert Barbeta, Francesc Zanni, Pedro Quevedo i Jaume García Soler.

Cada artista aporta obres amb les tècniques i estils que li són propis, creant un món de temes, colors, i sensacions de gran impacte. Un recorregut per diferents estils, des dels més realistes, d’altres quasi impressionistes, o simbòlics, fins als més abstractes. Es tracta d’una mostra de tècniques ben diferents, com l’aquarel·la, la pintura a l’oli,  acrílic,  pintura sobre seda o el plumí.

“Els Nou Gats de Sitges” és una associació de 14 pintors d’estils i trajectòries ben diferents que va néixer al 2016 a Sitges i té com objectiu principal donar a conèixer les obres dels seus components.

Els horaris de visita de la Casa de Cultura són de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 21.00 h i diumenges i festius de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h

Caldrà entrar a la sala respectant la distància mínima d’1,5 metre i fins a un màxim de 10 persones tal i com dicta la normativa de seguretat, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Font: Aj. Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here