Progrés de Santa Coloma de Cervelló trasllada al parlament la preocupació i la indignació pel tancament del CAP de Santa Coloma i del Consultori de la Colònia Güell.

El passat mes de Juliol, Marta Ribas Frías, portaveu adjunta del Grup Parlamentari de Catalunya en Comú Podem, a petició de Progrés SCdC, va presentar una pregunta al parlament demanant el següent:

Per quin motiu només s’ha reobert el CAP de Santa Coloma de Cervelló dos dies per semana per a malalts crónics i per quin motiu el mes d’agost romandrà tancat? Quan es recuperarà, plenament, el servei d’atenció del CAP?

Tal i com Ribas expressa en la pregunta: Durant la pandemia van reduir-se els horaris d’atenció dels CAPs de diferents municipis. Si més no, no a totes les poblacions se n’ha restablert el funcionament.

Des de Progrés expressen a les seves xarxexs socials  que “el Departament de Salut segueix sense er cas a les queixes que trametem l’Ajuntament i la ciutadania” i denuncien que el CAP segueix tancat tot i haver començat el mes de setembre, d’igual manera que el Consultori de la Colonia Güell.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here