L’accés als camps a tocar de la riera dels Canyars esdevé impracticable i els sembrats perillen

La pagesia gavanenca es mostra preocupada per la situació de pluja intensa i persistent que estem patint. Tot i que, hores d’ara, segons explicava a elBruguers el president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Panyella, “les corredores poden donar abast i des de dilluns ja van posar a funcionar el cargol d’arquímedes a funcionar sense pausa, el cert és que si no para sí que hi poden haver problemes”. Panyella assenyala que “alguns camps ja experimenten acumulacions importants d’aigua” i “els que estan situats a tocar de la riera dels Canyars, que baixa plena i bruta, el seu accés és impracticable”.

Panyella també es mostra preocupat pels sembrats i precisa que “ara estàvem plantant calçots i aquet excés d’aigua el pot podrir. D’altra banda, si encara no s’havia procedit, això obligarà a endarrerir-ho i, per tant, la collita també es retardarà”.

Josep Panyella també expressa el “profund descontent del sector per la greu situació que pateixen els conreus a la part baixa del Parc Agrari cada vegada que plou” i recorda que “fa molt temps que denunciem el problema d’inundacions per manca d’infraestructures i veiem, amb impotència, que no es posen solucions”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

Foto: Josep Panyella

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here