L’Auditori de Cornellà engega la nova temporada cultural amb nous abonaments i descomptes i amb un aforament reduït al 50%

A L’Auditori de Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova temporada. Tornem a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe garantint totes les mesures de seguretat necessàries. Serà una tardor apassionant amb una vintena d’espectacles de qualitat amb noms de primer nivell. Pel nostre escenari desfilarà la música de Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, un tribut molt especial a Mecano i Sole Giménez o interpretacions com la que anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb el tradicional concert de “Valsos i Danses”. Gaudirem també amb actuacions com la de Tortell Poltrona, Els Súperherois o Guillem Albà i passarem una bona estona amb Quim Masferrer, Carles Sanz, El Sevilla o amb la representació teatral de La Gavina o Intocables, entre moltes altres sorpreses, perquè entre tots, aconseguirem que torni la il·lusió i omplirem L’Auditori de Cornellà.

Manu Guix és l’encarregat d’aixecar el teló el proper divendres, 25 de setembre a les 21h. Una oportunitat de gaudir de la música en directe de la mà d’aquest compositor, director musical i intèrpret barceloní. Molt conegut per la seva participació en musicals i en programes de televisió i ràdio, Manu Guix ha estat guardonat en nombroses ocasions per l’èxit dels seus treballs. L’entrada anticipada té un preu de 18€ i de 20€ en taquilla el dia de l’espectacle. Preu per a menors de 25 anys: 16€ i preu per a majors de 65 anys: 10€

Diumenge, 27 de setembre a les 12 del migdia, L’Auditori reprèn la programació familiar amb la visita dels SuperHerois. La cia. Pop per xics presenta aquest espectacle musical i teatral per a totes les edats protagonitzat pels SuperHerois, grup d’animació musical referent a tota Catalunya. Infants i adults, amb attrezzo proporcionat per la banda, ajudaran als músics fins i tot pujant a l’escenari convertint-se en estrelles del pop per un dia. El preu de l’entrada anticipada és de 18€, en taquilla el dia de l’espectacle 20€, preu per a menors de 25 anys 16€, majors de 65 anys 10€ i preu especial per a infants d’entre 4 i 12 anys, 10€.

Mesures especials antiCovid

L’Auditori de Cornellà obre les seves portes amb totes les garanties i mesures de seguretat establertes per les autoritats competents. Es recomanable portar l’entrada descarregada en el telèfon mòbil, obligatori l’ús de mascareta, distribució de dispensadors de gels hidroalcohòlics i distància de seguretat entre espectadors. També s’ha dissenyat un circuit d’accés al teatre en funció del número de fila i de cadira amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. I com a mesura especial, L’Auditori ha incorporat un nou sistema d ’ionització de l’ambient que elimina virus i bactèries. Consisteix en la col·locació d’una màquina ionitzant en el sistema de ventilació, calefacció i aire condicionat, de forma que converteix aquests sistemes en aliats per a la descontaminació. L’eficàcia d’aquesta tecnologia ha estat validada pel Ministeri de Defensa i L’Auditori de Cornellà es converteix en un dels teatres que l’implanten de forma pionera.

Nous abonaments i descomptes

Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com. Una temporada que estrena també nous abonaments i descomptes per fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. S’aplica un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars. Els menors de 25 anys estrenen també baixada en la tarifa amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l’espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs, etc…tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l’edat de l’espectador. També posem en circulació diferents tipus d’abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

Altres espectacles de la temporada Tardor 2020 Música

 •   Miki Núñez, 17 octubre a les 21h.
 •   Hija de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 21h.
 •   Sole Gimenez, 28 novembre a les 21h.
 •   Blaumut, 12 desembre a les 21h.
 •   Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.

  Teatre

 •   Mégot par terre i Ethika , obres guanyadores del Festival de Microteatre de Cornella, 9 octubre a les 21h
 •   Intocables, 25 octubre a les 19h.
 •   Quina feinada! amb Roger Pera, 6 novembre a les 21h.
 •   Per fi sol! Amb Carles Sans, 8 novembre a les 18h.
 •   La Gavina, 15 novembre a les 19h.
 •   El pare de la núvia… i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h.

  Espectacles familiars

 •   Què bestia! Amb Tortell Poltrona, 18 octubre a les 18h
 •   Guillem Albà, 24 octubre a les 20h.
 •   Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès, 22 novembre a les 18h.

Monòlegs

 •   Bona gent amb Quim Masferrer, 7 novembre a les 21h.
 •   La vida es rocanrol amb El Sevilla, 11 desembre a les 21h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here