El consistori local farà una ofrena sense públic en nom de la ciutat i, al llarg del matí, les entitats podran participar amb ofrenes individuals

L’Ajuntament de Sant Boi ha decidit suspendre l’acte institucional que cada Onze de Setembre se celebra a la ciutat davant la tomba de Rafael Casanova, a l’església parroquial de Sant Baldiri. La decisió s’ha pres com a mesura de prevenció i seguretat davant la situació sanitària ocasionada per la COVID-19.

Aquest any 2020, a la diada de Sant Boi es mantindrà només l’ofrena floral del consistori local en nom de la ciutat, però sense presència de públic. També es farà a l’exterior de l’església l’habitual hissada de la senyera, que en aquesta ocasió serà lliurada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

De tota manera, l’Ajuntament convida les entitats i associacions de Sant Boi, i de fora de la ciutat, a fer l’ofrena davant de la tomba de Rafael Casanova de forma individual al llarg del matí del dia 11, des de les 10 fins a les 14 hores.

Es vol mantenir així, ni que sigui de forma testimonial,el compromís cívic i institucional per una Catalunya justa, pròspera i on càpiga tothom, seguint l’esperit de la manifestació celebrada a Sant Boi l’Onze de Setembre de 1976.

Per fer les ofrenes a l’interior de l’església, on hi haurà control d’accès, caldrà complir en tot moment les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries en matèria de contenció de la pandèmia (distància de seguretat i mascareta, menys de 10 persones a l’interior de l’església, etc…).

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here