La vila de Molins de Rei homenatjarà a les víctimes de la Covid-19 fins al proper 12 de setembre a la sala La Gòtica.

Regidors i regidores, encapçalats per l’alcalde, Xavi Paz, van retre homenatge a les víctimes de la Covid-19 a Molins de Rei en un acte solemne que es va realitzar a la sala La Gòtica.

L’Alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, va començar l’acte recordant “els 38 molinencs i molinenques que ens han deixat aquests mesos com a conseqüència de la pandèmia” expressant el màxim suport i escalf als seus familiars, i alhora ha assenyalat “que com a vila cal mantenir ben viu el seu record, que serà la millor manera d’omplir el seu buit”.

L’acte ha conclòs quan cada regidor i regidora ha dipositat una rosa blanca en memòria de totes i cadascuna de les víctimes de la Covid-19. Posteriorment, d’un amb un, tots ells, i totes elles, han signat el llibre de condol.

Tota aquella persona que vulgui retre homenatge als molinencs i molinenques que ens han deixat aquests mesos, i a totes les víctimes de la pandèmia, podrà aproximar-se a La Gòtica per fer una ofrena i escriure al llibre de condolença. A més a més, aquelles persones que no puguin adreçar-se personalment a La Gòtica podrà signar al llibre electrònic que l’Ajuntament de Molins de Rei ha endegat a la seva pàgina web oficial.

Font: Aj. Molins

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here