La guanyadora d’enguany ha estat Marta Garcia Marín amb la seva obra “Simbiosi”

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat aquest dimecres, 9 de setembre, en roda de premsa, el cartell de la Festa Major 2020 que se celebrarà a la vila del 18 al 29 de setembre.

L’acte de presentació va anar a càrrec de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, la regidora de Cultura, Ainoa García, i l’autora del cartell d’aquesta edició, Marta Garcia. Conjuntament, han destapat l’obra: Simbiosi.

Enguany, han concorregut fins a 10 participants en el concurs de cartells organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei i la guanyadora ha resultat premiada amb una dotació econòmica de 900 €.

El jurat –compost per 6 membres– va basar la seva decisió d’acord amb la identificació del cartell amb la vila de Molins de Rei –s’identifica fàcilment el patró, sant Miquel, o bé altres elements característics de la Festa Major molinenca, com el Camell o els gegants de la vila– i amb el tret característic que el cartell fos creatiu i singular, alhora que mostri un discurs gràfic i conceptual actual i modern.

L’alcalde, Xavi Paz, ha assenyalat que “com a govern, fem una aposta decidida per la cultura popular i diversa. Per això, mantenim la Festa Major d’enguany, sent conscients del moment, adaptant la nostra festa i creient fermament que la cultura pot i ha de ser segura”. A més a més, la regidora de cultura, Ainoa Garcia, ha assegurat que“des de la regidoria portem mesos treballant per tal de realitzar una festa major adaptada a la nova realitat, amb coordinació amb les entitats tradicionals de la vila”.

La il·lustradora,Marta Garcia, ha volgut destacar que “el conjunt d’aquest cartell dona el protagonisme a les persones, que són l’ànima de la Festa major; els que la viuen des de dins formant part de les entitats i els que la gaudeixen des de fora com a espectadors. El dibuix, creat amb una única línia com a fil conductor, pretén ser una metàfora de la simbiosi que es produeix entre tots els actius durant aquests dies tan especials al calendari”.

Font: Aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here