La programació està formada per una trentena d’activitats que es faran a cinc escoles municipals amb aforament limitat, mesures especials i venda d’entrades solidària

Sant Mateu es reinventa amb una proposta cultural adaptada a les mesures de seguretat per la pandèmia del Covid-19. Enguany, celebrarem Sant Mateu Cultural, una festa responsable i segura que aposta per la cultura.

Programació

Tot i que no hi haurà esdeveniments massius, es manté la celebració d’una trentena d’activitats per reforçar el paper de la cultura en el municipi. L’Ajuntament i les entitats han programat entre el divendres 18 i el dilluns 21 de setembre, festivitat local, actes d’aforament limitat (màxim, 120 persones per espai).

Aquests actes festius es portaran a terme als patis de les escoles Isidre Martí, Folch i Torres, Gras i Soler, Can Vidalet i Prat de la Riba, amb seients i mesures d’higiene especials.

Entre d’altres actes, hi haurà ballades de cultura popular, espectacles de música (per exemple, grups de tribut de Mecano i Abba), d’humor, de circ i infantils i actuacions d’entitats.

Un espectacle pirotècnic clausurarà les festes, la nit de dilluns 21, però sense públic, pensat per ser contemplat des dels balcons.

Consulteu la programació de Sant Mateu Cultural 2020.

Programació

Per evitar aglomeracions i controlar l’assistència de públic hi haurà actes a la mateixa hora i amb reserva d’entrades –donatius solidaris que aniran destinats a comprar producte per al Centre Municipal de Distribució d’Aliments–.

Les entrades s’han de reservar de manera anticipada al següent enllaç. Una persona podrà adquirir un màxim de 4 entrades per espectacle.

Font: aj. Esplugues

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here