Aquesta setmana comença la nova temporada de teatre a Castelldefels amb dos plats forts: l’assaig general obert al públic de ‘Alguns dies d’ahir’ i la representació de ‘Polvo enamorado’ amb Alberto San Juan • Ja estan a la venda les entrades per a tots els espectacles d’aquest trimestre

El Teatre Plaza reobre les seves portes aquest divendres, 18 de setembre. Comença així una nova temporada d’arts escèniques a Castelldefels que complirà amb totes les mesures necessàries per garantir la salut i la seguretat del públic assistent. En aquest context, el teatre ha adaptat la platea als requisits de la Covid-19, amb espais entre butaques i l’aforament pel moment queda reduït al 50%. De la mateixa manera, es disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de les mans.

Pel que fa a la programació, el calendari es presenta força intens amb múltiples propostes que combina les novetats d’aquest trimestre amb espectacles reprogramats que no van poder pujar a l’escenari amb motiu del confinament i l’Estat d’alarma. Així, aquest primer cap de setmana al Plaza comença amb dues propostes de màxim nivell:

• L’assaig obert al públic de l’obra Alguns dies d’ahir, (18 i 19 de setembre) amb dramatúrgia de Jordi Casanovas i interpretada per Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar.

Polvo enamorado, amb la dramatúrgia i interpretació d’Alberto San Juan, arriba al Plaza aquest 20 de setembre, després de cancel·lar-se el passat trimestre amb motiu de la pandèmia.

Properament, en una temporada carregada de propostes, visitaran el Teatre Plaza Fronteres (assaig general obert al públic), l’espectacle del coreògraf Bebeto Cidra(10 d’octubre), els concerts de l’Elèctrica Dharma (30 d’octubre) i McEnroe (13 de novembre), Señora de rojo sobre fondo gris de Miguel Delibes amb José Sacristán(20 de novembre), El pare de la núvia amb Joan Pere i dirigida per Joel Joan (6 de desembre), o Juana amb Aitana Sánchez-Gijón (13 de desembre).

Es pot consultar tota la programació a teatreplaza.org/programacio

Les entrades per a tots els espectacles ja es poden comprar a www.entrapolis.com. Cal tenir en compte que, pel moment, l’aforament del Teatre Plaza està reduït al 50% de la seva capacitat.

Castelldefels a escena

Aquest trimestre i com a mesura de recolzament a les entitats locals, els espectacles de les companyies i escoles de Castelldefels també en formen part i complementen la programació estable del trimestre. Estracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Castelldefels a través de la regidoria de Cultura i que dóna vida al cicle Castelldefels a escena.

En virtut d’aquesta proposta, durant aquest trimestre es podrà gaudir de Crimen y telón (18 d’octubre) de càrrec de Paranoia Studi; Cancan Rouge, el musical (6, 7 i 8 de novembre) a càrrec de Performing Arts; Titanic. Con el agua hasta el cuello (15 de novembre) de Diviertt XL; i el musical Chicago (27, 28 i 29 de novembre) a càrrec de La Cuarta Pared.

Es pot consultar tota la programació a teatreplaza.org/programacio

Font: aj. Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here