El pilot de Gavà, Pepe Oriola va aconseguir el passat cap de setmana una 7a posició tot i partir del 12è lloc de la graella de sortida al Circuit de Zolder, a Bèlgica

El gavanenc Pepe Oriola va aconseguir aquest cap de setmana el seu millor resultat a les TCR Europe, al circuit de Zolder, a Bèlgica. Oriola sortia de la 12a posició de la graella i després de diverses voltes va poder situar-se en una 9a posició.

Al llarg de la carrera va disputar diverses batalles; la primera amb Taoufik, al que va deixar enerere i després amb Mat’o Homola, cosa que li va permetre aconseguir la 7a posició amb la que va acabar la carrera.

Brutal Fish Racing Team, l’equip d’Oriola, l’erigeix com un dels candidats ferms per al títol en la categoria per equip. Tot i així, un problema tècnic no li va permetre acabar en bona posició en la Cronometrada tot i haver sigut un dels pilots més ràpids en els entrenaments lliures. Va arriscar i malgrat partir del dotzè lloc va aconseguir acabar en desena posició, tot i haver sortit de pista obtenint així un valuós punt.

Oriola va expressar que no esperava un cap de setmana tan complicat i que estava content amb els resultats. La pròxima cursa serà els dies 26 i 27 de setembre a Monza (Itàlia).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here