Sant Mateu s’ha reinventat amb una proposta cultural adaptada a les mesures de seguretat per la pandèmia del Covid-19. Un Sant Mateu Cultural, una festa responsable i segura que aposta per la cultura

Tot i que no hi ha hagut esdeveniments massius, s’ha mantingut la celebració d’una trentena d’activitats per reforçar el paper de la cultura en el municipi. L’Ajuntament i les entitats van programar des del divendres 18 i fins aquest dilluns 21 de setembre, festivitat local, actes d’aforament limitat (màxim, 120 persones per espai).

Aquests actes festius es porten a terme als patis de les escoles Isidre Martí, Folch i Torres, Gras i Soler, Can Vidalet i Prat de la Riba, amb seients i mesures d’higiene especials.

Entre d’altres actes, hi ha ballades de cultura popular, espectacles de música (per exemple, grups de tribut de Mecano i Abba), d’humor, de circ i infantils i actuacions d’entitats. Un espectacle pirotècnic clausurarà les festes, la nit de dilluns 21, però sense públic, pensat per ser contemplat des dels balcons.

Per evitar aglomeracions i controlar l’assistència de públic hi ha actes a la mateixa hora i amb reserva d’entrades, que esdevindran donatius solidaris que aniran destinats a comprar producte per al Centre Municipal de Distribució d’Aliments. Les entrades s’han de reservar de manera anticipada. Una persona pot adquirir un màxim de 4 entrades per espectacle.

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here