Un informe de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat ha conclòs que l’incendi en una indústria de Sant Feliu de Llobregat no ha provocat que se superessin els valors de referència de cap contaminant en l’aire.

Segons han explicat els Bombers, per avaluar l’impacte sobre els nivells de la qualitat de l’aire s’han analitzat les dades enregistrades en els sensors de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA).

L’estudi determina que no existeix i no va existir risc per la salut, i que no se superen i no es van superar els valors legals d’immisions, desmentint així o donant resposta a algunes veus que es mostraven preocupades pel possible efecte de la fumera en la salut dels veïns i veïnes.

Aquest dissabte 15 dotacions dels Bombers continaven treballant en les tasques d’extinció, i van aconseguir entrar al soterrani del complex, on hi ha molta aigua acumulada i on van extingir dos punts cremant a baixa intensitat. Segons el cos, l’accés és molt complicat i s’hi ha pogut entrar passant per una zona amb una cambra frigorífica, que no ha estat afectada per l’incendi.

Ara el cos estudiarà accedir al soterrani per un altre punt, encara que remarquen que encara queda molta feina en les tasques d’extinció.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here