Una bressolera del grup classe de la unitat 2-3 de l’escola bressol Fàbregas, que va resultar negativa en les proves serològiques realitzades com a mesura preventiva el dia 9 de setembre, va presentar simptomatologia compatible amb el coronavirus la tarda de dimecres dia 16.

Divendres se li va realitzar la prova PCR i ja no va tornar al centre a l’espera de rebre els resultats, que se li van comunicar des del CAP dissabte 19 al vespre, indicant-li que havia de seguir el pertinent confinament per haver estat diagnosticada com a positiva de Covid-19.

Seguint el protocol establert, i com a mesura preventiva, el grup bombolla de la mestra afectada haurà de seguir els pertinents 14 dies de confinament, i per tant, divuit infants del grup classe de la unitat 2-3 de l’escola bressol Fàbregas hauran de dur a terme a partir d’avui el confinament preceptiu.

També ho hauran de fer la resta d’educadores del centre, ja que han estat en contacte estret amb ella tot i haver seguit en tot moment les mesures de seguretat corresponents. En aquest sentit, des de l’Ajuntament ja s’ha activat la substitució de les quatre bressoleres per garantir que dilluns dia 21 la resta de grups pugui seguir funcionant amb total normalitat, i s’ha contactat telefònicament amb totes les famílies afectades per informar-les de la situació de manera directa.

A més, l’Ajuntament de Sant Feliu ha sol.licitat a Salut Pública un cribatge a l’escola bressol, i resta a l’espera d’una resposta per part del Departament.

Font: aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here