Fins ara ha ocupat la 1a Tinença d’Alcaldia i les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat i d’Espai Públic i Equipaments. La renúncia es farà efectiva al Ple municipal d’aquest dijous.

La regidora de Bloc Olesà Eva Creus ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius professionals i personals. La renúncia es farà efectiva durant el Ple municipal ordinari del mes de setembre, que tindrà lloc aquest dijous al vespre. L’Alcalde d’Olesa, Miquel Riera, ha destacat “la gran capacitat de treball” de Creus en la seva etapa com a regidora de L’Equip de Govern, on fins ara ha ocupat la 1a Tinença d’Alcaldia i les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat i d’Espai Públic i Equipaments.

Llicenciada en Enginyeria Química per la Universitat de Barcelona i post-grau en Desenvolupament de Software per aplicacions a l’espai, Eva Creus ha desenvolupat gran part de la seva vida professional en el sector aeroespacial, on has pogut contribuir a projectes liderats per la NASA i l’Agencia Espacial Europea (ESA) durant més de 10 anys. Un cop superades les proves d’accés a l’Agencia de Fusió Nuclear de la Comissió Europea, on va ser la cap de qualitat de la contribució europea al projecte ITER, que després de l’Estació Espacial Internacional, és el projecte tecnològic més important del món. Actualment treballa com a Directora de Qualitat Corporativa a l’enginyeria espanyola més puntera del sector aeroespacial.

Eva Creus assegura que la decisió de deixar el càrrec de regidora “és molt meditada” i en gran part ve provocada per l’impacte que ha tingut en la seva vida professional, i també personal, les importants responsabilitats i volum de feina que comporta estar al capdavant de dues regidories tan importants com les de  Medi Ambient i Sostenibilitat i Espai Públic i Equipaments. Segons Eva Creus, “soc una persona molt exigent, sobretot amb mi mateixa, i el més honest era donar pas a una persona que pugui dedicar el temps que es mereix a les dues regidories”. El balanç que Eva Creus fa del seu any dins l’Equip de Govern “és molt positiu. S’han presentat grans reptes i crec hem fet coses molt positives. En l’àmbit de l’administració local no hi havia treballat mai i ha estat molt positiu veure com t’acosta a la gent”.

Per la seva banda, l’Alcalde, Miquel Riera, ha destacat que Eva Creus ha fet una gran feina al capdavant de dues regidores “amb una exigència molt gran en el dia a dia, i amb contínues demandes noves, ja que estan centrades en el manteniment de la ciutat, amb contractes importants”. Segons l’Alcalde, “Eva Creus ha tingut un gran compromís amb tots els temes que ha abordat, i per aquesta raó ens sembla molt honesta la decisió que ha pres”.

En els propers dies es donarà a conèixer la persona que substituirà Creus en les seves responsabilitats dins l’Equip de Govern, i que prendrà possessió del càrrec al Ple del mes d’octubre.

Font: AJ Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here