La trobada de la solidaritat de Sant Boi dedicarà l’edició als objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030

Del 28 de setembre al 3 d’octubre tindrà lloc una nova edició del Barrejant, la trobada de la solidaritat. Enguany el lema, “No hi ha planeta B”, vol recordar-nos la necessitat de treballar plegats per conservar l’espai global en què vivim. En aquest sentit, la trobada està dedicada als objectius de desenvolupament sostenible emmarcats en l’Agenda 2030.

En aquesta ocasió, la situació sanitària fa que la major part de les activitats tinguin un format virtual. Es podran seguir per Internet des de la pàgina web barrejant.cat .

La programació inclourà la projecció de documentals i la presentació del llibre “Volver a pisar las calles. Internacionalismo, cooperación y justicia global para el siglo XXI”, amb l’autor Miquel Carrillo. També tindrà lloc l’espectacle de circ, dansa i música “Avua”, de la companyia Bool, i està prevista la taula rodona “Emergència climàtica i desenvolupament sostenible”, amb la participació de l’expert en Ciència Política i Relacions Internacionals Pablo J. Martínez Osés, Marta Pascual, membre d’Ecologistas en Acción, i el periodista Dani Vilaró, com a moderador.

El dia 3 d’octubre, el tradicional dinar popular es farà aquesta vegada des de casa i comptarà amb el càtering de cuina africana d’Abarka catering i actuacions d’animació, poesia, circ i música que es podran seguir de forma virtual. El cost del dinar és de 10 euros, els diners recaptats es destinaran a la campanya d’emergència Món Local Covid-19 del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

En el decurs d’aquesta edició diferent del Barrejant, es posaran a la venda unes bosses per a mascaretes fetes a San Miguelito (Nicaragua), ciutat agermanada amb Sant Boi, per persones beneficiàries del projecte. També hi haurà una Fira d’Entitats virtual.

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here