Avui dilluns 28 de setembre es jutja a la sala penal número 25 de Barcelona a Tamara Carrasco. El fiscal li demana set mesos de presó per un delicte d’incitació a desordres públics.

Una nota de veu en la que impartia directrius sobre accions dels CDR és al que el ministeri públic utilitza com a argument. Tot i així, és una acusació molt diferent a la que la Guàrdia Civil va al·legar en la seva detenció en la que l’acusaven de terrorisme, rebel·lió i sedició.

L’activista de Viladecans va haver d’estar confinada al municipi durant un any i al gener de 2020, la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va decidir acusar-la per incitació a desordres públics.

La defensa de Tamara Carrasco havia demanat l’arxivament del cas.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here