L’Ajuntament aprova el Pla d’Actuació Municipal 2019-2023 després de les aportacions de la ciutadania

L’Ajuntament ha donat llum verda al Pla d’Actuació Municipal (PAM) del present mandat, després de sotmetre’l a la participació ciutadana.

El document final recull 220 accions, que el govern municipal es compromet a impulsar fins al 2023 i que s’inspiren en tres grans eixos: ciutat inclusiva, ciutat sostenible i ciutat intel·ligent. Consulta el document definitiu aquí.

En base a aquests eixos, el document inicial elaborat per l’Ajuntament establia 34 mesures genèriques, que es van obrir a la ciutadania perquè les prioritzés i les completés amb accions concretes. Prop de 70 persones van fer les seves aportacions al febrer de manera on line o presencial.

El document definitiu ha tingut en compte també les línies bàsiques del Pla de Reconstrucció aprovat per l’Ajuntament per fer front a les conseqüències socials, econòmiques i sanitàries provocades pel Covid-19.

L’alcaldessa Pilar Díaz destaca que “vam iniciar el mandat amb uns compromisos amb la ciutadania, una idea de com és l’Esplugues que volem i un pla per fer-ho realitat. El PAM posa en negre sobre blanc aquestes tres potes. El document que hem treballat és un gran full de ruta, un instrument molt útil per assolir els objectius marcats al Pla Estratègic 2025 d’Esplugues i l’Agenda 2030 de l’ONU, però també el Pla de Reconstrucció que hem consensuat per lluitar contra els efectes de la pandèmia”.

A continuació, reproduïm les 34 mesures que recull el PAM 2019-2023, amb algunes accions destacades:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here