La junta de govern local de l’Ajuntament d’Esplugues ha acordat autoritzar a la Fundació Carme Chacón perquè ubiqui la seva seu administrativa a un espai de l’edifici municipal Vil·la Pepita, que acull el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) d’Esplugues. La fundació, que rep el nom de qui va ser ministra i, amb anterioritat, regidora de l’Ajuntament d’Esplugues, es dedica a donar suport i recolzar accions i iniciatives destinades a reduir la mortalitat infantil a través de l’atenció a pacients amb cardiopaties congènites. Aquesta malaltia va ser la que va truncar la trajectòria de Carme Chacón Piqueras, el 2017.

La Fundació Carme Chacón, que presideix la seva mare, Esther Piqueras, s’instal·larà a la tercera planta de Vil·la Pepita i podrà compartir la sala de reunions i altres instal·lacions comunes de l’edifici, situat al carrer Sant Francesc Xavier, 1-3-5.

L’autorització d’ús s’atorga amb caràcter gratuït, donat el caràcter d’entitat sense ànim de lucre de la fundació, que sí que s’haurà de fer càrrec de les despeses derivades de la implantació, manteniment i de totes aquelles que ocasioni a l’administració municipal.

La vigència de l’acord és per quatre anys, comptats des de l’aixecament de l’acta d’inici de l’ús autoritzat, que s’haurà de formalitzar en el termini màxim d’un mes.

Per a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, Carme Chacón “va ser un referent, un model de conducta i una persona molt estimada a la ciutat d’Esplugues, la seva. La fundació que porta el seu nom recull aquest mateix caràcter d’actuar per aconseguir un món millor. Per a la nostra ciutat és un gran honor poder formar part d’aquest projecte tan important”.

Font: Aj. Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here