El SIAD de Sant Joan Despí reforça l’atenció amb l’ampliació d’horaris i amb una psicòloga per a infants i adolescents. 

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, ubicat a l’Àrea de Serveis a la Persona, ha reforçat l’atenció amb l’ampliació d’horaris de dilluns a divendres i la incorporació d’una psicòloga d’atenció a infants i adolescents.

Format per un equip multidisciplinar de quatre professionals (treballadora social, advocada, psicòloga i una informadora), el SIAD treballa per donar resposta a les diferents demandes d’informació i atenció de les dones, i potenciar els processos d’autonomia necessaris per superar situacions de desigualtats.

L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Igualtat, té com a principal objectiu donar atenció, assistència i orientació a les dones que es troben en situació de discriminació per raó de gènere. Aquesta atenció es duu a terme des del SIAD, un espai de referència que ofereix informació i assessorament amb professionals especialitzades en treball social, psicologia per a dones i infanto-juvenil, i dret.

Què ofereix el SIAD?

  • Atenció social, personalitzada i professional a les dones que facin una demanda per una problemàtica personal derivada de la seva condició de dona
  • Atenció psicològica-terapèutica per a una millor realització personal
  • Atenció psicològica infantil pels fills i filles de les usuàries per facilitar suport emocional i psicològic als infants
  • Si pateixes maltractaments físics, psíquics o abusos sexuals
  • Assessorament jurídic principalment sobre temes de separacions, divorcis, violència masclista, etc.

Si estàs interessada a rebre aquest servei truca a l’Àrea de Serveis a la Persona (93 477 00 51) o envia un correu electrònic a donesdespi@sjdespi.net.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here