Miki Núñez visita L’Auditori de Cornellà, dissabte 17 d’octubre. La programació de tardor continua amb doblet de pallassos, Tortell Poltrona el 18 d’octubre i Guillem Albà, amb l’estrena de Jaleiu el proper 24 d’octubre

La programació de tardor continua a L’Auditori de Cornellà i serà Miki Núñez l’encarregat de pujar a l’escenari el proper dissabte, 17 d’octubre a les 21h per oferir un concert únic amb totes les mesures de seguretat dictades pel protocol antiCovid-19. Un repertori amb totes les cançons del seu primer àlbum ‘Amuza’. El so influït per la puixant escena mestissa catalana, però també pel soul, ska, el reggae o el pop llatí, convertiran aquest dia en una festa inoblidable. En aquest àlbum produït per Roger Rodés, Miki ha compost 13 cançons amb el privilegi de compartir aquesta tasca amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l’experiència. No hi pot haver millor començament per a un artista que Amuza i no hi pot haver millor escenari que el de L’Auditori de Cornellà per gaudir d’aquesta vetllada única i especial. Encara queden entrades anticipades a www.auditoricornella.com. I tothom que vulgui pot participar en el sorteig de dues entrades a través del nostre perfil d’Instagram @auditcornella.

Tortell Poltrona ens presenta Què bèstia! i Guillem Albà estrena Jaleiu a l’Auditori 

Per capgirar-ho tot, fa falta tenir nassos, cridem i fem un bot, que arriben els pallassos.. amb aquestes lletres comença l’himne del popular i reconegut Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. L’Auditori de Cornellà vol retre homenatge al món del Clown amb la visita de dos grans: Tortell Poltrona i Guillem Albà.

Tortell Poltrona ens visita el proper 18 d’octubre amb el seu espectacle Que Bèstia!, inspirat en la figura dels grans pallassos d’inicis i mitjans del segle XX amb tot un llegat que no caduca. Situacions i gags que encara ens fan riure, tot i que fa dècades que van ser creats. És un homenatge a aquells personatges que van fer riure als nostres avantpassats amb la música com a element imprescindible. El pallasso d’avui amb l’essència dels clàssics.

Dissabte, 24 d’octubre a les 20h rebrem la visita de Guillem Albà que ens porta una gran estrena, el seu nou espectacle Jaleiu que segur fa esclatar de riure tothom. Acompanyat de sis músics en directe, torna més provocador, més bufó i amb moltes ganes de divertir-se. Després de set anys de gira, Guillem Albà & La Marabunta arriben amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia. Deixeu-vos impregnar per la seva música i el seu humor, i desconnecteu del món real.

Des de L’Auditori volem que l’espectador torni a gaudir del món del clown. Es poden comprar les entrades de forma anticipada per un dels dos espectacles o bé, aprofitar-se de l’oferta Pack Especial Pallassos a Cornellà a través del portal www.auditoricornella.com. A més, els dos espectacles són gratuïts pels menors amb el carnet del Club Super3.

Tornem a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe garantint totes les mesures de seguretat necessàries.

Altres espectacles de la temporada Tardor 2020 Música

 •   Hija de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 21h.
 •   Sole Gimenez, 28 novembre a les 21h.
 •   Blaumut, 12 desembre a les 21h.
 •   Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.

page3image1808

Teatre

 •   Intocables, 25 octubre a les 19h.
 •   Mégot par terre i Ethika , obres guanyadores del Festival de Microteatre deCornella, 29 octubre a les 21h
 •   Quina feinada! amb Roger Pera, 6 novembre a les 21h.
 •   Per fi sol! Amb Carles Sans, 8 novembre a les 18h.
 •   La Gavina, 15 novembre a les 19h.
 •   El pare de la núvia… i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h.Espectacles familiars
 •  Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès, 22 novembre a les 18h.Monòlegs
 •   Bona gent amb Quim Masferrer, 7 novembre a les 21h.
 •   La vida es rocanrol amb El Sevilla, 11 desembre a les 21h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here