L’Ajuntament de Castelldefels ha convocat el XIII Concurs de presentacions contra la violència de gènere ‘Digue-hi la teva i transforma’, per a jovent de 14 a 18 anys.
S’admeten originals fins al 30 d’octubre.

En el marc del III Pla Local d’Igualtat de Gènere 2018-2021, de les XVII Jornades del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i del Pla Educatiu d’Entorn, el concurs de presentacions ‘Digue-hi la teva i transforma’ distingirà els millors treballs presentats per jovent de 14 a 18 anys que visqui o estudiï a Castelldefels.

El certamen vol donar veu al jovent, saber què en pensen de la violència de gènere, com la viuen, amb l’objectiu de conscienciar aquesta franja d’edat sobre les relacions abusives, la reproducció de rols i estereotips de gènere, per prevenir-los.

L’objectiu del concurs és desenvolupar la creativitat del jovent i potenciar la reflexió, la denúncia i les manifestacions de solidaritat amb les víctimes. El jurat valorarà aquests continguts i la qualitat tècnica de les presentacions (imatge i/o so).

El període de presentació de treballs acaba el 30 d’octubre. Es pot obtenir més informació al respecte (les bases completes figuren al peu d’aquesta notícia) escrivint a igualtat@castelldefels.org o bé telefonant a l’Àrea municipal d’Igualtat, 667 871 709 o bé 93 665 11 50 (ext. 504).

Bases del concurs

Font: aj. Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here