Els recorreguts proposats es poden completar en el moment que es decideixi entre els dies 15 i 29 de novembre

Amics de la Cursa amb el suport de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ofereixen aquests dies la possibilitat de participar del Trail Popular Solidari del municipi, una proposta que destinarà el 100 % dels seus beneficis a l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis. En aquesta ocasió, i donada la situació de crisi sanitària en la qual ens trobem, se’ns convida a participar de l’activitat en el moment en que ho considerem entre els dies 15 i 29 de novembre.

Amb la voluntat d’adaptar-se a les diferents capacitats s’ofereixen dos recorreguts amb les distàncies de 7,2 quilòmetres o 10,4 quilòmetres que es poden completar amb total independència i autonomia en solitari o acompanyats. De manera excepcional, les persones que tinguin un desplaçament complicat fins al municipi poden realitzar un recorregut alternatiu i compartir-ho amb l’organització.

La prova no és competitiva però es convida a aquelles persones que ho desitgin a fer arribar a la cursa el recorregut i el temps emprat per tal que s’elaborin les corresponents classificacions.

Les inscripcions, al preu mínim de 5 €, es poden realitzar a través del corresponent formulari a Runedia. Per a més informació es pot contactar amb l’organització a través del correu electrònic cursasantcliment@gmail.com o bé es pot consultar el bloc cursahivernsantcliment.blogspot.com.

Les neurofibromatosis són un conjunt d’afeccions minoritàries i sense cura que, en els casos més greus, poden provocar l’aparició de tumors al llarg dels nervis. Per a més informació podeu consultar el web de l’associació www.acnefi.org.

Font: Aj. Sant Climent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here