La nit d’aquest mateix dissabte ha estat detingut a Sant Andreu de la Barca l’home que, al voltant de dos quarts de deu de la nit, va acostar-se al cotxe de la Policia Local aparcat davant la comissaria i va calar-li foc.

Els Mossos d’Esquadra han visualitzat les càmeres de seguretat en les que s’aprecia com un noi jove, alt, amb el cabell rapat i sense la cara tapada calava foc al cotxe de Policia i sortia corrent.

Al voltant de les tres de la tarda, un home va trucar a la comissaria confessant ser l’autor dels fets. No va identificar-se però va proferir diferents amenaces, com per exemple, que tornaria a actuar i que la seu objectiu era una furgoneta dels Mossos d’Esquadra. També va expressar que la seva intenció era causar danys a moltes persones fent “una cosa molt gran”. L’home va assegurar que no li importava morir i que seria molt difícil detenir-lo a no ser que acabessin amb la seva vida.

Els Mossos van poder identificar l’autor de la trucada, un home amb domicili a Sant Andreu de la Barca i amb antecedents, en total, catorze fets delictius. Els Mossos han augmentat la vigilància i des de la Comissaria General d’Informació s’investiga a l’autor dels fets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here