La Biblioteca commemora el seu aniversari amb aquesta iniciativa, que aquest any romandrà oberta també al públic juvenil i adult

La Biblioteca Municipal de Pallejà celebra el seu 18è aniversari amb un concurs de punts de llibre. Com a novetat d’aquesta edició, hi podrà participar tothom que ho desitgi atès que s’han establert tres categories diferents: una per a infants de 3 a 12 anys, una altra per a joves de 13 a 17 anys i una categoria d’adults, a partir dels 18 anys.

Les persones que hi vulguin participar tenen temps per a presentar els seus treballs fins al dissabte dia 7 de novembre. Els punts de llibre han d’estar il·lustrats en cartolina, per una sola cara i poden ser de tècnica lliure. Hauran d’incloure un text concret que fa referència al 18è aniversari de l’equipament. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres. Tots els treballs presentats romandran exposats a la biblioteca municipal.

El jurat, format pel personal de la biblioteca, escollirà un guanyador i un finalista per a cada categoria. El nom dels premiats es donarà a conèixer divendres dia 13 de novembre a les 18 h, durant la celebració de l’hora del conte. Els autors i autores dels treballs guanyadors rebran un obsequi i els seus punts de llibre s’imprimiran i es repartiran entre els usuaris i usuàries de la biblioteca.

Es poden consultar les bases del concurs en el document adjunt.

Font: Aj. Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here