Aquest passat divendres 23 d’octubre un jove de 23 anys va resultar ferit de gravetat a causa d’una punyalada. 

La baralla ve tenir lloc a Cornellà. 

Divendres 23 d’octubre a la nit va tenir lloc una baralla en la que un jove de 23 anys va resultar ferit de gravetat a causa d’una punyalada al coll realitzada amb un ganivet.

Els fets van tenir lloc a l’avinguda de la Línia Elèctrica, prop de la comissaria de la Policia Nacional. La víctima i l’agressor ja es coneixien i sembla ser que la baralla va ser entre bandes rivals.

Els Mossos d’Esquadra van detenir al pressumpte autor de l’agressió. El jove ferit es troba ingressat a l’hospital de Bellvitge en estat greu després de necessitar la reanimació per part del personal sanitari.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here