La Resolució del Departament de Salut de 29 d’octubre que limita l’entrada i sortida de persones de cada terme municipal entre les 6 hores del divendres i les 6 hores del dilluns permet dues excepcions: durant els dies 31 d’octubre, dissabte, i el dia 1 de novembre, diumenge, es permeten els desplaçaments a cementiris, sempre que es facin dins la mateixa comarca, és a dir, dins el Baix Llobregat.

Aquesta mesura excepcional  fa possible que la ciutadania de tota la comarca pugui visitar el Cementiri Metropolità de Roques Blanques, ubicat al municipi de El Papiol ( Baix Llobregat); en canvi no permet la visita als cementiris de la ciutat de Barcelona.

També s’autoritzen, mentre duri el tancament perimetral municipal, les activitats esportives individuals a l’aire lliure entre municipis limítrofs, és a dir entre termes municipals veïns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here