La distinció, atorgada per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, valora de Castelldefels la seva àmplia oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les necessitats familiars, així com una àmplia proposta d’entreteniment i un extens programa d’animació per a tota la família.

Castelldefels ha rebut el Segell de Turisme Familiar per tots els recursos i serveis de qualitat especialitzats en famílies, una àmplia oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les seves necessitats, així com una àmplia proposta d’entreteniment i un extens programa d’animació per a tota la família. La distinció, atorgada per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), va ser lliurada el passat 2 de novembre en un acte en línia on han participat la regidora de Turisme, Eva López, el cap de l’àrea municipal de Turisme, Miguel Ángel Vázquez, i la presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), Emilia Tarifa, en representació de la FEFN.

Amb motiu de la recepció del Segell de Turisme Familiar, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, ha expressat que “sempre és un plaer que el nostre municipi tingui tan bona consideració. Som una ciutat oberta i acollidora i ens encanta que ens visitin tot tipus de famílies”. “Aquest premi és per vosaltres, els que amb esforç treballeu en restauració, en comerç, en hostaleria… Seguiu fent de Castelldefels un lloc tan meravellós per als visitants”, va afegir Miranda.

La regidora de Turisme va agrair a FANOC i la FEFN “la predisposició per conèixer la ciutat de Castelldefels com a destinació turística de famílies nombroses i l’organització d’aquest acte en línia per al lliurament del segell de turisme familiar”. De la mateixa manera, va remarcar la multitud d’activitats infantils i juvenils que les famílies poden trobar a la ciutat.

Per la seva banda, Vázquez ha explicat que “aquesta ciutat és un lloc molt adequat per al turisme familiar tant per ubicació perquè està molt a prop de Barcelona, ​​com per allotjament i qualitat en la restauració. Disposa a més de molta oferta esportiva per a les famílies i una platja de 5 km amb una gran amplitud”.

Finalment, la presidenta de FANOC va explicar que “el Segell de Turisme Familiar va néixer per donar un reconeixement a l’oferta d’oci i cultura destinat al turisme familiar i les destinacions com Castelldefels, amb multitud de programes dissenyats per a les famílies, són llocs d’interès i és important que es donin a conèixer a tot Espanya”.

Font: Aj. Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here