La Plataforma “Volem el Trambaix al Pla” està formada per CCOO, FAV del Baix Llobregat, l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), UGT, Col·legi d’Ambientòlegs, Catalunya Camina, l’Associació d’Empresaris del Pla, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i d’altres entitats veïnals i plataformes. El seu objectiu és aconseguir l’extensió del tramvia per Sant Feliu i Molins de Rei, passant pel Polígon El Pla, i arribant a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Quatre Camins.

La Plataforma ha expressat la seva satisfacció per “la renovada inclusió de l’extensió del tramvia en el nou Pla Director d’Infraestructures 2021-2030”, que preveu l’arribada a Molins de Rei l’any 2028, un cop soterrades les vies del tren a Sant Feliu i executada l’extensió del tramvia per l’interior de la capital del Baix Llobregat.

La fase A ( prevista per a l’any 2025) incorporaria dues noves parades a Sant Feliu, l’última a l’alçada dels barris de la Salut i Can Maginàs i una Fase B que suposaria l’arribada del Trambaix a Molins de Rei, amb tres parades: una al centre del Polígon El Pla i dues a l’interior de la ciutat. El pas pel Pont del Llobregat i la connexió amb quatre Camins es preveu per a l’any 2030.

La Plataforma ha presentat dues al·legacions al PDI proposant diverses millores en el projecte previst.

Font: Plataforma Volem el Trambaix al Pla

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here