Quina feinada! de Roger Pera, Per fi sol! de Carles Sans i Bona Gent de Quim Masferrer s’inclouen en la programació que L’Auditori enllesteix per a 2021

Donant compliment a les mesures extraordinàries aprovades per contenir l’expansió de la Covid- 19, L’Auditori de Cornellà ha aturat la seva activitat, inicialment durant quinze dies, i ja ha reprogramat els tres espectacles afectats pel tancament incloent-los en la nova programació que enllesteix per al proper any. Des de l’equipament municipal es donen diferents opcions per als espectadors que ja havien adquirit les seves entrades i no puguin assistir-hi en la nova data com sol·licitar la targeta ‘L’Auditori a la Butxaca’ i fes-la servir per un altre espectacle o sol·licitar el reemborsament.

Així, Quina Feinada! l’espectacle protagonitzat per Roger Pera s’ajorna fins divendres, 29 de gener a les 20h. Original de Becky Mode ens arriba aquesta versió de Ventura Pons que ens narra les anècdotes d’un agent de reserves d’un modern i luxós restaurant de moda. Roger Pera desenvolupa un treball d’orfebreria actoral que deixa a l’espectador bocabadat.

Diumenge, 31 de gener a les 19h serà el torn de Quim Masferrer que ens porta Bona Gent. Un homenatge a l’espectador en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Així és Bona Gent, d’autoria i interpretació d’en Quim i amb Ferran Aixalà com a adjunt de guió, pallasso i guionista.

Per últim, Carles Sans ens visitarà diumenge, 28 de febrer a les 19h per protagonitzar Per fi sol! on ens parlarà d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes com a component del Tricicle. Molts secrets d’una companyia molt estimada pel públic i que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula d’en Carles Sans, qui perfila una galeria de divertits i entranyables personatges.

L’Auditori de Cornellà va fer una seriosa aposta per establir protocols antiCovid- 19 convertint l’equipament en un lloc segur i de confiança. Des de la direcció confiem que les noves mesures només afectin a aquests espectacles i que aviat es pugui recuperar la normalitat amb la resta de programació prevista per als mesos de novembre i desembre.

Altres espectacles de la temporada Tardor 2020

Música

 • Hija de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 20h
 • Sole Gimenez, 28 novembre a les 20h.
 • Blaumut, 12 desembre a les 20h.
 • Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.

  Teatre

 • La Gavina, 15 novembre a les 19h.
 • El pare de la núvia… i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h.

  Espectacle familiar

 •  Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès, 22 novembre a les 18h.

  Monòleg

 • La vida es rocanrol amb El Sevilla, 11 desembre a les 20h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here