Els Bombers han donat per estabilitzat cap a tres quarts d’onze de la nit l’incendi en una fàbrica de motos al polígon industrial El Pla de Molins de Rei (Baix Llobregat) que cremava des de dos quarts de deu.

El foc ha afectat completament les dues naus de la firma. Segons indica el cos d’emergències, el succés no ha causat cap ferit i les 25 dotacions que hi treballen han aconseguit frenar la propagació del foc.

Tot i això les flames han afectat la part superior d’una tercera nau dedicada a treballs de neteges químiques, industrials i de clavegueram. Ha resultat afectada la part d’oficines, però no el magatzem. L’empresa està situada al carrer Riera Can Pahissa, on hi ha quatre naus més d’altres firmes, l’una a tocar de l’altra.

Al lloc també hi treballa el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers. La coberta de les dues primeres naus, de l’empresa que es dedica a la fabricació de motos elèctriques, ha col·lapsat.

A causa del fum s’ha activat la fase de prealerta del PLASEQCAT. Bombers ha informat que cremen piles de bateries i elements que poden esdevenir tòxics.

Ahir, a la localitat veïna de Sant Feliu es van haver de tancar finestres per recomanació dels serveis d’extinció, ja que la columna de fum avançava cap a la capital del Baix Llobregat a causa del vent.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here