Pilar Díaz trasllada a Alba Vergés la necessitat d’ampliar ja el centre d’atenció primària Lluís Millet. L’Ajuntament ha cedit terrenys per a l’ampliació

Arran de la petició efectuada per l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, per agilitzar i incrementar les proves de detecció de Covid-19 al municipi, donats els preocupants índexs de rebrot existents, la consellera de Salut, Alba Vergés, li va comunicar diumenge passat per telèfon que el seu departament treballarà per realitzar una millora dels controls i dels rastrejos de positius als centres educatius de la ciutat.

Durant la conversació, l’alcaldessa li va transmetre la urgència per millorar els recursos i els espais dels dos centres d’atenció primària d’Esplugues, que “en el cas del Lluís Millet és supernecessari”. Precisament, li vaig recordar l’oferiment que va fer l’Ajuntament abans de la pandèmia d’uns terrenys adjacents a l’ambulatori per a la seva ampliació”.

També li va demanar tenir coneixement de les zones del municipi amb més impactes de positius per poder prendre millor determinades mesures de restricció.

La trucada de la consellera es va produir un dia després que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, també truqués a Pilar Díaz per interessar-se sobre la situació de la pandèmia a Esplugues.

Actualment, segons el portal dadescovid.cat de la Generalitat, l’índex de rebrot ha baixat dels 1.000 punts (per sobre de 100 es considera risc alt), quan fa una setmana va arribar fins a més de 1.800.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here