La restauració i els centres d’estètica són dos dels sectors econòmics que més estan patint l’impacte de l’actual situació

L’Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un nou ajut en forma de targeta moneder per donar suport a les persones més afectades per l’impacte econòmic de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de frenar contagis de la COVID-19. La restauració i els centres d’estètica són dos dels sectors que s’han vist obligats els darrers dies a cessar o reduir de forma sensible el desenvolupament ordinari de les seves activitats.

L’ajut extraordinari, que es concedeix per un import de 300 euros, s’adreça específicament a les persones que han patit una disminució dels ingressos per aquest motiu, ja sigui com a titulars o com a treballadores dels negocis afectats, i que, per tant, s’han vist forçades a fer un major esforç per atendre les seves necessitats bàsiques.

La convocatòria s’ha obert aquest dimarts, dia 3 de novembre, i continuarà en vigor fins al 20 de novembre (o fins que s’esgoti la dotació pressupostària). L’import de l’ajuda s’abonarà mitjançant una targeta moneder que les famílies podran fer servir per adquirir productes o serveis a qualsevol dels 260 establiments locals de adherits a la campanya Reactivem Sant Boi.

Més informació a : Oficina Reactivem Sant Boi: tel. 93 654 82 22 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores; dilluns i dimarts, de 16 a 18 hores) i reactivem@santboi.cat

Aquest és el cinquè ajut extraordinari en forma de targeta moneder impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

L’objectiu d’aquests ajuts ha estat en tot moment facilitar l’atenció de les necessitats bàsiques de la ciutadania (durant l’etapa inicial de confinament domiciliari o a l’inici del curs escolar, per exemple) i, en paral·lel, donar suport al comerç local de proximitat.

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here