El fabricant de motos Silence assegura que l’incendi que es va produir aquest dimecres a la planta de Molins de Rei no afectarà la línia de muntatge. A través d’un comunicat publicat aquest dijous, l’empresa recorda que el passat 18 de maig va traslladar la producció a una nova fàbrica a Sant Boi de Llobregat, on es fabriquen les motos elèctriques de Seat.

Actualment, la planta de Molins de Rei acull els departaments de màrqueting, comercial, comunicació i una línia on es produeixen bateries. En el mateix escrit, Silence ha subratllat que està elaborant un nou pla de contingència per poder cobrir totes les comandes a clients i que treballarà “de la manera més ràpida possible” per restablir la normalitat a la planta afectada.

A banda, la companyia celebra que no hi hagi hagut persones ferides i apunta que ja està treballant amb els serveis d’extinció d’incendis per valorar les possibles causes de l’accident.

L’incendi a la planta de Silence es va declarar poc abans de les 21.00 h i es va extingir passada la mitjanit. El foc va calcinar les dues naus del grup situades al polígon industrial El Pla i la part superior d’una tercera nau dedicada a treballs de neteges químiques, industrials i de clavegueram. En total es van mobilitzat 25 dotacions de bombers.

Font: ACN. Imatge: Silence.eco

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here