L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’ha adherit a la xarxa de Serveis d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBI de la Generalitat, una iniciativa que pretén donar eines i instruments en la lluita a favor de la igualtat de les persones.

El SAI LGBTI és una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.

Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania amb relació a la diversitat sexual i de gènere.

Aquest és un servei que permet avançar cap a una societat més igualitària que protegeixi qualsevol persona que senti vulnerats els seus drets per raó de la seva orientat sexual, identitat o expressió de gènere.

Un dels serveis que s’ofereix és la tramitació de la targeta sanitària amb el nom sentit a les persones trans*, majors i menors d’edat.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha apuntat que amb aquesta incorporació “volem donar un pas més en el reconeixement de la diversitat”.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ja compta amb un punt d’informació LGTBI i en el ple municipal del mes d’octubre el consistori es va adherir al Pla per la diversitat sexual de Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here