L’alcaldessa ha posat a disposició alguns dels comentaris rebuts als Serveis Jurídics de l’Ajuntament.

Ella mateixa ho ha denunciat per les seves xarxes socials.

Lidia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, ha denunciat a través de les seves xarxes socials un comentari que ha rebut a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

“Se corre el rumor de que la alcaldesa se ha zumbado a todo concejal y concejala del Ayuntamiento cobrando eso sí” era part del missatge que Muñoz ha rebut. Ella mateixa ha manifestat que aquest tipus de comentari ja els ha rebut altres vegades.

Ha expressat que considera “intolerable, masclista i desagradable” el missatge a més d’afirmar que “No toleraré aquests comentaris ni sobre mi ni sobre cap de les meves companyes, tot té un límit i aquí s’ha sobrepassat”. Muñoz afirma que no és la primera vegada que rep un comentari d’aquestes característiques.

Finalment, anuncia que han “posat el tema a mans dels serveis jurídics de l’Ajuntament – ja que es refereix a mi en la meva condició d’alcaldessa- per si aquest comentari i altres similars, poden ser constitutius d’un delicte.

La denuncia de l’alcaldessa finalitza dient que aquest és un dels molts exemples del que les dones viuen cada dia, únicament pel fer de ser dones i afirma “tolerància 0 amb el bulling masclista. tolerància 0 amb el ciber assetjament masclista. Ja n’hi ha prou. #Nocallarem”

Aquest fet ha succeït quan falten pocs dies pel 25 de novembre, el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

https://twitter.com/lidiamunozc/status/1326845313005613058?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1326845313005613058%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lavanguardia.com%2Flocal%2Fbaix-llobregat%2F20201112%2F49417793396%2Falcaldesa-sant-feliu-llobregat-denuncia-acoso-machista-recibe-redes-sociales.html

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here