Katy Perry, Aitana i Tiesto presenten la cançó “Resilient” amb un videoclip esperançador. 

La cantant de Sant Climent de Llobregat no para de sumar èxits i seguidors. Des de la seva sortida d’Operación Triunfo no s’ha aturat. Ara ha tret una cançó amb Katy Perry, una de les cantants amb més seguidors a nivell mundial.

El videoclip és un treball conjunt amb Coca-Cola amb l’objectiu, un cop més, d’unir a persones de tot el món mitjançant la música. Les cantants pretenen difondre un missatge d’esperança cap als més joves.

La cançó compta amb la col·laboració també del DJ Tiesto.

Aitana, que ja suma milions de seguidors a Instagram i que ha estat fent concerts de gran format ha anunciat que properament traurà el seu segon disc “11 razones”, disc que ella mateixa ha expressat que considera el disc de la seva vida. El disc compta amb col·laboracions d’Álvaro Diaz y Pole, Beret, Sebastián Yatra, Natalia Lacunza i Cali y el Dandee.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here